Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 66 44 22 0 - 210 66 46 52 1

Εξοπλισμός εκθέσεων-συνεδρίων & events

Με τον εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία μας, το έμπειρο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό είναι δυνατόν να καλύψει κάθε ανάγκη Εκθέσεως για κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, Συνεδρίων για κάλυψη όλων των κατασκευαστικών αναγκών και Εκδηλώσεων μικρών ή μεγάλων για κάλυψη κάθε εξοπλιστικής ανάγκης.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ

  • Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εκθεσιακά περίπτερα και διαχωριστικά με πλαίσια αλουμινίου και πλήρωση αυτών με μελαμίνη, διαφανή πλεξιγκλας, τζάμια τρίπλεξ, πολυκαρβονικό και μουσαμά – ζελατίνη.
  • Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά περίπτερα με τοιχοποιία, πατώματα, ειδικό εξοπλισμό ανάλογα με τις ανάγκες των διαφημιζόμενων εταιρειών.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Κατασκευάζονται πατώματα από πατάρια αλουμινίου, νοβοπάν, μελαμίνες, Laminate. Πλαστικά, μοκέτες διαφόρων τύπων, ψάθες κλπ.

ΕΞΕΔΡΕΣ – ΚΕΡΚΙΔΕΣ – ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ – ΠΙΣΤΕΣ ΧΟΡΟΥ

Κατασκευάζονται πλατφόρμες σε οποιοδήποτε ύψος, σε οποιοδήποτε έδαφος, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους με ειδικά πλαίσια (πατάρια) και τηλεσκοπικά πόδια ή ανάλογο υλικό.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Γραφεία, τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, σκαμπώ, βιτρίνες, posters, κύβοι, infobox, ράφια, πάγκοι, ηλεκτρολογικά, μοκέτες, υφάσματα κλπ.

Copyright Καλανζής Χρ. Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε. 2018-201   -   Powered by